Dolce Gusto

Dolce Gusto is een merk van Nescafé en produceert koffiemachines die werken met capsules. Bekende koffiezetapparaten van Dolce Gusto zijn bijvoorbeeld die van Krups. Deze apparaten zijn gemaakt voor het design. De vormen van de koffiemachines van Dolce Gusto zijn zeer afwijkend te noemen. Zo zijn er apparaten die de vorm hebben van een vogel of van een cirkel waar het kopje in geplaatst kan worden. Dit zijn echt koffiemachines die thuishoren in een zeer moderne keuken.

 

Goede koffie

Het design van een koffiezetapparaat is natuurlijk lang zo belangrijk niet als de koffie die er mee gezet kan worden. Ook hier weer heeft Dolce Gusto een zeer goede reputatie. Doordat ze een partij als Nescafé achter zich hebben staan is goede koffie gegarandeerd. De capsules zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor u heerlijk afwisselende koffie kunt drinken.

 

Fijne apparaten

Een koffiezetapparaat van Dolce Gusto is zeer fijn in gebruik. Het waterreservoir is zeer ruim, waardoor u niet constant water hoeft bij te vullen. Daarnaast is het lekbakje in hoogte verstelbaar, waardoor u zowel kleine kopjes voor bijvoorbeeld espresso als grote mokken onder het apparaat kunt zetten. Een Dolce Gusto koffiezetapparaat is ideaal voor ieder huishouden! Met maar liefst 27 verschillende smaken die verkrijgbaar zijn in de vorm van capsules is er voor iedereen wel een favoriete drank te vinden!