Senseo Quadrante

De Senseo Quadrante is een speciaal model van Senseo dat een vierkante vorm heeft. Met dit model probeert Senseo weer een nieuwe doelgroep aan te spreken. De Quadrante heeft een wat luxere uitstraling dan de eerste modellen, waardoor deze ook beter staat in de wat modernere huishoudens. Verder werkt de Senseo Quadrante precies hetzelfde als een normaal Senseo apparaat. Ook bij de Quadrante maakt u gebruik van koffiepads om eenvoudig koffie te zetten.

 

Verschil Quadrante en oudere modellen

De Quadrante is een vernieuwde versie van de oudere modellen van Senseo en heeft ook enkele nieuwe opties gekregen. Zo is de lekbak verstelbaar, waardoor het mogelijk is om grotere koppen onder het apparaat te plaatsen. Als u graag geniet van een grote mok koffie is dit dus zeker mogelijk met de Senseo Quadrante! Zet u er een klein kopje onder dan kunt u de lekbak wat hoger instellen. Hierdoor wordt de afstand tussen de mok en de kop van het apparaat kleiner, wat een hoop geknoei kan schelen.  Een ander groot voordeel van de Quadrante is de sterkteregeling. Door middel van een knop kunt u zelf de sterkte van uw koffie bepalen. U kunt bijvoorbeeld ‘s morgens kiezen voor een sterke bak koffie, terwijl u laat in de middag of in de avond misschien liever geniet van een wat minder sterk kopje. De keuze is volledig aan u!
Binnen 30 seconden een kopje koffie

Als u houdt van een snel kopje koffie dan zit u met de Senseo Quadrante helemaal goed. Een kopje koffie is namelijk binnen 30 seconden gezet. Als u twee kopjes koffie wilt zetten kunt u dit al binnen één minuut doen! Wachten tot het koffiezetapparaat uitgeprutteld is is dus verleden tijd met de Senseo Quadrante!